VEEL GESTELDE VRAGEN TRAININGEN

VEEL GESTELDE VRAGEN TRAININGEN

-Training Microblading

-Training Powderbrows

-Training Combibrows

-Training PMU full lips

-Masterclass Microblading

-Masterclass Powderbrows

De basis trainingen kunnen in termijnen worden betaald. Na het doen van een aanbetaling is het mogelijk om het resterende deel in 6, 8 of 12 termijnen te betalen (afhankelijk van de training die je wilt gaan volgen).

Om een training bij ons te kunnen volgen is ervaring met Permanente make up niet vereist. Heb jij geen ervaring met Permanente make up? Dan kun je bij ons terecht voor het volgen van een basis training.

Voor zowel de basis trainingen als de masterclasses nemen wij maximaal 4 deelnemers aan. Deze regel hanteren wij om zodoende iedere deelnemer persoonlijke begeleiding en aandacht te kunnen geven.

Bij de basis training hebben wij ook een terugkomdag, deze vindt 6 weken na de laatste dag van de training plaats. Tijdens deze terugkomdag voer je de Touch up (tweede behandeling) van jouw model uit. Het is een extra contact moment waarbij je wederom de mogelijkheid hebt vragen te stellen die in eerste instantie niet bij je op waren gekomen. Tijdens deze terugkomdag bespreken we jouw leerproces van de afgelopen tijd en wordt je voorzien van advies en tips.

Bij iedere basis training zit een starterspakket, dit starterspakket zit bij de prijs inbegrepen.

Bij de training Powderbrows en training Combi brows zit er tevens een PMU apparaat van ons eigen merk (Steady) bij. Uiteraard zit er op dit PMU apparaat ook garantie.

Tijdens de training is het ook mogelijk om verschillende andere PMU apparaten uit te proberen en die, indien gewenst, tegen meerwaarde aan te schaffen. Indien je geen enkel PMU apparaat wenst aan te schaffen, bijvoorbeeld omdat je er al een hebt, krijg je €250,- retour.

Het PMU apparaat is tevens geschikt voor het uitvoeren van Eyeliner en lippigmentatie behandelingen.

Na het succesvol afronden van een training krijg je een certificaat. Na het afronden van bijvoorbeeld de training Microblading krijg je een Microblading Artist certificaat. Je kunt jouw diensten vervolgens als zodanig aanbieden.

In de Musis garage. Het adres van deze garage is: Velperbinnensingel 2, 6811 BP Arnhem. Vanaf deze garage is het 2 minuten lopen naar onze salon.

Vanaf Arnhem centraal is het ongeveer 6 minuten lopen naar onze salon. Je kunt ook de bus pakken naar Velperplein ( 2 haltes), deze halte ligt op steenworp afstand van onze salon.

Onze salon is gevestigd in het centrum van Arnhem. Het adres van onze salon is: Looierstraat 10, 6811 AW te Arnhem.